Cuze

Welkom bij CupCollector: De Duurzame Oplossing voor Jouw Evenementen!

Ben je het zat om telkens weer die stapels wegwerpkartonnetjes op je evenementen te zien rondslingeren of te moeten opruimen? Wil je een groenere en milieuvriendelijkere aanpak voor het serveren van drankjes aan je gasten? Zoek niet verder! CupCollector is hier om de verandering te brengen die je nodig hebt.

Waarom CupCollector?

CupCollector is een innovatief alternatief voor de traditionele wegwerpkartonnetjes die op evenementen worden gebruikt om drankjes te serveren.

Safe, sustainable & stylish, dat is wat de CupCollector kenmerkt. Onze herbruikbare draagtray voor bekers is de oplossing die u zoekt!

Duurzaamheid

CupCollector is volledig herbruikbaar en helpt de bergen afval te verminderen die ontstaan door wegwerpkartonnetjes. Door te kiezen voor onze herbruikbare bekerhouder draag je bij aan een schonere en groenere planeet.

Personalisatie

Bij CupCollector geloven we in individualiteit. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je tray volledig te personaliseren met je eigen logo en kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je merk schitteren en creƫer een unieke ervaring voor je gasten.

Kostenbesparend

Een relatief kleine investering in onze herbruikbare trays kan je kosten aanzienlijk verlagen in vergelijking met steeds opnieuw wegwerpkartonnetjes te kopen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je budget.

Milieuvriendelijk

CupCollector draagt bij aan een duurzamere wereld. Minder afval betekent minder belasting voor onze ecosystemen en een betere toekomst voor de generaties die komen. De CupCollector wordt geproduceerd uit 100% recycleerbaar polypropyleen (PP). Dit sluit volledig aan met het Close The Loop verhaal wat wij hoog in het vaandel dragen.

Hoe werkt CupCollector?

Onze herbruikbare bekerhouders zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn vaatwasserbestendig. Ze zijn ontworpen om keer op keer opnieuw te worden gebruikt, zonder kwaliteitsverlies. Ook de lasermarkering is onuitwisbaar doordat we het materiaal zelf bewerken zonder toevoegingen. De markering zal dus niet vervagen, wat met drukwerk soms wel het geval kan zijn.

Laat CupCollector jouw evenement duurzamer en onvergetelijk maken!

Kies voor Duurzaamheid, Kies voor CupCollector

Sluit je aan bij de beweging naar een groenere en duurzamere toekomst voor evenementen. Met CupCollector maak je niet alleen indruk op je gasten, maar draag je ook actief bij aan het verminderen van de impact van je evenement op het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe CupCollector je evenement naar een hoger niveau kan tillen met duurzame, herbruikbare trays die perfect bij jouw merk passen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!