Cuze

Reusable Cups

Een Milieubewust Alternatief

1. Bewustwording en Duurzaamheid

Steeds meer mensen beseffen dat wegwerpproducten geen duurzame oplossing zijn. Helaas zijn er nog te weinig goede en praktische alternatieven beschikbaar.

De Cuze Cup streeft ernaar om duurzaam consumeren te bevorderen door een hoogwaardig alternatief te bieden voor zowel eindgebruikers als handelaren, met zorg voor het milieu.

Weg met Wegwerp

Vaak denken mensen dat kartonnen koffiebekers milieuvriendelijk zijn, maar ze bevatten vaak een plastic coating. Zelfs als sommige koffiezaken investeren in recyclebare en biologisch afbreekbare materialen, belanden deze bekers vaak in de prullenbak en worden ze niet gerecycled. De milieuvriendelijke inspanningen belanden soms letterlijk in de verkeerde bak.

Dit is anders met de Cuze Cup: deze Allround beker is ontworpen om keer op keer opnieuw te worden gebruikt.

2. Niet Alleen voor Koffiebars

De Cuze Cup is niet alleen bedoeld voor koffiebars, maar ook voor scholen, winkelketens, ziekenhuizen, sociale instellingen en bedrijven. De veelzijdige "Allrounder Cup", verkrijgbaar in 100 ml, 200 ml, 300 ml, 400 ml en 500 ml is geschikt voor zowel warme als koude dranken. Ons uitgebreid assortiment biedt daardoor altijd een antwoord op de éénmalige wegwerpbekers.

Het ergonomische ontwerp ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een aangename drinkervaring. Zijn tijdloos ontwerp geeft hem een uniek karakter en uitstraling. Deze beker gooi je niet zomaar weg; je wilt hem steeds opnieuw gebruiken!

3. Voordelen voor Jou

Waarom is de Cuze Cup ook voor jou een voordelige keuze?

  • Als consument geniet je van een handig, smaakvol en milieuvriendelijk alternatief bij elk evenement of gelegenheid.

  • Als horeca-ondernemer, evenementenorganisator, school, jeugdvereniging of sportclub, kun je profiteren van de aantrekkelijke uitstraling van de herbruikbare Cuze Cups met hun unieke kleurenpalet en "froozen" look. Je kunt ze bovendien personaliseren met je eigen logo of ontwerp. Dit gebeurt door middel van lasermarkering. Deze techniek staat garant voor een onuitwisbaar resultaat. Drukwerk in kleur kan natuurlijk ook. Zowel standaardontwerpen als aangepaste ontwerpen zijn mogelijk. Daag ons gerust uit!

Ook als particulier kun je gepersonaliseerde Cuze Cups aanvragen voor allerlei feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, communiefeesten, jubilea en privé-evenementen. Je gasten hebben dan niet alleen een mooie herinnering, maar ook een herbruikbaar item om van te genieten.

4. Milieuvriendelijk, Traceerbaar en Veilig

Onze herbruikbare bekers bieden een milieuvriendelijke, traceerbare en veilige oplossing voor allerlei soorten evenementen, feesten en festivals. Door middel van een QR-code kunnen scholen, universiteiten, ziekenhuizen, festivals en andere organisaties diverse toepassingen benutten en data verzamelen. Zo kunnen de levensduur en het aantal bekers in omloop worden gevolgd, en kan aanvullende informatie op een kostenefficiënte manier worden verspreid. Zelfs met vaste QR-codes kun je je online verhaal actueel houden. Dit is niet alleen voordelig, maar ook gericht op een duurzame toekomst.

Cuze biedt een milieuvriendelijke, traceerbare en veilige oplossing voor herbruikbare bekers.

5. Terugname en Recyclage

Als je Cuze Cup ooit beschadigd raakt, kun je hem inleveren op de hiervoor voorziene locatie. Dit 100% Belgische product wordt in Sint-Truiden in eigen beheer geproduceerd en gepersonaliseerd met behulp van milieuvriendelijke energiebronnen, zoals zonnepanelen, en materialen die volledig recyclebaar zijn. Aan het einde van hun levenscyclus nemen we alle herbruikbare bekers terug voor recycling. Zo wordt de ecologische cirkel echt voltooid, in lijn met onze toewijding aan een duurzame wereld bij Cuze Cups.

Kies voor Duurzaamheid, Kies voor Cuze

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Cuze je evenement naar een hoger niveau kan tillen met duurzame, herbruikbare bekers die perfect bij jouw merk passen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!